Platform sehenti Elder Elite dijana oleh perkongsian industri dan penyedia perkhidmatan profesional. Lihat senarai rakan kongsi kami yang sah dan profesional, yang meliputi industri kewangan, makanan, rumah jagaan, dan kesihatan.

Fin Freedom

Fin Freedom

Fin Freedom ialah firma penasihat kewangan profesional yang dilesenkan oleh Bank Negara, Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC), Institut Akauntan Malaysia (MIA) dan Persekutuan Pengurus Pelaburan Malaysia (FIMM). Fin Freedom menyediakan rangkaian penuh perkhidmatan nasihat kewangan daripada perlindungan kekayaan, pengurusan, pengumpulan hingga pengedaran.

Homage

Homage

Homage ialah penyelesaian penjagaan diri yang memenangi anugerah yang menyepadukan profesional penjagaan yang dipilih susun dan terlatih dengan teknologi pintar untuk mengurus dan menyediakan penjagaan holistik rumah dan berasaskan komuniti atas permintaan kepada warga emas dan orang dewasa, membolehkan mereka menua dan pulih dengan rahmat, kawalan dan maruah .

Jasper Lodge

Jasper Lodge

Jasper Lodge ialah rumah jagaan kejururawatan premium namun mampu milik dengan doktor dalaman profesional, jururawat dan pakar fizik. Sejak penubuhannya pada 2017, ia telah berkembang pesat dan kini berdiri sebagai kumpulan rumah penjagaan terbesar di Malaysia dengan 12 rumah tersedia di bandar-bandar utama.

Penang Tiffin

Penang Tiffin

Penang Tiffin menyediakan makanan yang sihat, berkhasiat dan mesra Muslim. Penang Tiffin menawarkan pelbagai jenis kotak makan tengah hari yang dimasak sendiri, katering layan diri, langganan tiffin dan makanan yang dibungkus untuk acara. Prinsipnya adalah untuk menghubungkan semula orang ramai dengan makanan sihat yang dimasak di rumah.

Pillar

Pillar

Pillar ialah keluarga pakar penjagaan warga emas yang dipercayai, menyediakan penjagaan berkualiti di rumah anda sendiri. Daripada penjagaan asas kepada mahir, Pillar memahami keperluan warga emas dan orang tersayang, justeru, mampu mereka bentuk sistem holistik yang menyediakan penjagaan warga emas yang komprehensif kepada warga emas.

Spine Joint & Muscle Solutions

Spine Joint & Muscle Solutions

Dengan pengalaman klinikal selama 13 tahun, pakar di Spine Joint & Muscle Solutions telah merawat 74,000 pesakit sehingga kini. Dengan menggunakan protokol rawatan dari United Kingdom dan Amerika Syarikat, perantaraan fisioterapi adalah amalan berasaskan bukti perubatan. Nilai tambah, ahli fisioterapi dapat berkomunikasi dalam pelbagai bahasa.
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!

Main Menu

Send this to a friend